Of Belediyesi, Ankara'daki Trabzon Günleri'nde yerini aldı

Of Belediyesi, Ankara'daki Trabzon Günleri'nde yerini aldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu ile Ankara'da organize edilen 'Trabzon Tanıtım Günleri'nde Başkent'te hemşehrileri ile buluştu.

Ankara Millet Bahçesi'nde 28 Nisan'a kadar sürecek olan Trabzon Günleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Başkent'te Trabzon rüzgarı estiren programda Of Belediyesi'nin standı vatandaşların ilgi odağı oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu ile Ankara'da organize edilen 'Trabzon Tanıtım Günleri'nde Başkent'te hemşehrileri ile buluştu. Trabzon Günleri'nin önemine değinen Başkan Sarıalioğlu, "tüm arkadaşlarımızı gurbetteki hemşehrilerimizi Of standımıza bekliyoruz" dedi.

Altındağ Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacı Hacıfazlıoğlu, davetliler, çok sayıda vatandaş ve Başkent'te yaşayan Trabzonlular katıldı.

 Of Belediyesi'nin de yerini aldığı Trabzon Tanıtım Günleri 28 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek.

OF'U TANITTILAR

Of Belediyesi tarafından açılan stant ziyaretçiler tarafından beğeniyle gezildi. Ziyaretçilerin akınına uğrayan fuara Karadenizlilerin yanı sıra birçok ilden vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Standı gezen ziyaretçilere Of Belediyesi tarafından hazırlanan çay ikramı ve çantalar hediye edildi. Stand görevlileri ziyaretçilere Of Belediyesi'nin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi vererek onları Of'u görmeye davet etti.

Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılan Of Belediyesi'nin standı gurbetçilerin yanı sıra memleketin her yerinden insanların akınına uğruyor. Özellikle Karadeniz'i ve Of'u tanımak isteyen vatandaşlar standa uğrayarak görevlilerden bilgi alıyor. Of standını meraklı gözlerle inceleyen vatandaşlar bu sayede Trabzon kültürünü yakından tanıma fırsatını buluyor. Etkinliğin ilk gününde Of Belediyesi standı gurbetteki vatandaşların önemli uğrak mekanlarından biri haline geldi.

BAŞKAN SARIALİOĞLU; "HER ŞEY OF'UN TANITIMI İÇİN"

Of Belediyesi 4 gün boyunca Trabzon'un her yönüyle anlatılacağı ve tanıtılacağı etkinlikte açtığı stantla Of'un tanıtımına önemli katkı sunacak. Tüm güzellikleriyle Of'u ve örnek çalışmalarıyla Of Belediyesi'ni en güzel şekliyle tanıtma fırsatı sunan bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini ve en güzel şekliyle değerlendirmek istediklerini ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaptığı açıklamada; "Trabzon'umuzun tarihi zenginliği, doğal güzellikleri, sporu, turizmi ve kültürel değerleriyle tanıtıldığı Ankara'daki Trabzon Günleri'nin açılışını gerçekleştirdik. Şehrimizi Ankaralılarla ve gurbette yaşayan memleket hasreti çeken hemşehrilerimizle Başkent Millet Bahçesi’nde buluşturuyor, Of Belediyesi standımıza muhabbetle bekliyoruz. Şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Biz de kentimizi bütün yönleriyle tanıtmak ve bu şirin ilçemize daha çok turist ve ziyaretçi çekmek için gayret gösteriyoruz. Başkentimizde gerçekleştirilen 'Trabzon Günleri'nde ilçemizin anlatılması ve bilinirliğinin artması için güzel bir fırsat sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek için bizler de yerimizi aldık. Önceki organizasyonlarda olduğu gibi bu fuarda da hemşehrilerimizin ve diğer misafirlerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Her birine teşekkür ediyorum. Kendilerini ilçemize de bekliyorum. Bu buluşmaların bir diğer güzelliği de özellikle bu güzel şehirde yaşayan hemşehrilerimizle özlem ve hasret gidermemiz. Tüm bunlar için organizasyonun gerçekleşmesine öncülük eden Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacı Hacıfazlıoğlu'na şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.