Of'ta 23 Nisan etkinliğine yoğun ilgi

Of'ta 23 Nisan etkinliğine yoğun ilgi

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Of'ta resmi kutlama programı ile kutlandı.

TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümünde kutlanan Çocuk Bayramı'nda Of'ta çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Of'ta resmi kutlama programı ile kutlandı.

İlk program Of Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sunması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Buradaki programa Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, daire amirleri, okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Anıt önü programının ardından resmi kutlama programı Of İlçe Stadyumu'nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Müdür Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından öğrenciler günle ilgili şiirlerini okudular. Öğrenciler tarafından sunulan gösterilerle 23 Nisan kutlama programı sona erdi.

Programa Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve kalabalık veli topluluğu katıldı.