Of Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi ilk toplantısını yaptı

Of Belediye Meclisi, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

2024-2029 döneminin ilk toplantısını yapan Of Belediye Meclisi, meclis başkan vekilliği, encümen ve komisyon üyelerini belirledi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan seçimlerin ardından yeniden oluşan Of Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında toplanan meclis üyeleri, görev dağılımı yaparak, meclis başkan vekilliği, meclis katiplikleri, encümen üyelikleri ve komisyon üyeliklerini belirledi.

Toplantıda Ağustos ayı meclis tatili olarak belirlenirken aylık olağan meclis toplantılarının her ayın ilk mesai günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

Meclis Başkan Vekilleri Çakıroğlu ve Öztürk

Meclis 1.Başkan Vekilliğine Ömer Çakıroğlu seçilirken Meclis 2.Başkan Vekilliğine Mehmet Öztürk seçildi.

Meclis Katipliklerine Osman Baykal ve Ömer Çakıroğlu asil üye olarak seçilirken İrfan Göktaş ve Ramazan Bayoğlu yedek üye olarak seçildi.

Bir yıl süre ile görev yapacak encümen Üyeliklerine ise Mustafa Muratoğlu ve Songül Okutan seçildi.

DKBB’de Göktaş ve Çakıroğlu

Başkan Sarıalioğlu’nun doğal üyesi Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Meclisinde görev yapmak üzere İrfan Göktaş asil üye olarak seçilirken Ömer Çakıroğlu ise yedek üye olarak seçildi.

Tarihi Kentler Birliği üyeliklerine ise Mehmet Öztürk asil üye, İrfan Göktaş yedek üye olarak seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine;

İrfan Göktaş,