Başkan Sarıalioğlu yeni muhtarlarla bir araya geldi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu düzenlenen kahvaltıda 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi sonucunda mahallelerinde seçimi kazanan muhtarlar, Of'un idari yönetimiyle buluştu.

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde mahalle muhtarlıklarına seçilen Of'un 68 mahalle muhtarı, Of Belediyesi tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde düzenlenen tanışma kahvaltısına; Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye başkan yardımcıları Mehmet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Of Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Kahvaltının ardından AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu kısa birer selamlama konuşması yaptı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada kazananları tebrik ederek beş yıl boyunca birlikte güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtip yaşanan sıkıntıları zamana yayarak çözeceklerini ifade etti.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer de yaptığı konuşmasında kazanan muhtar ve meclis üyelerini tebrik ederek, muhtarlığın çok önemli ve sorumluluğu fazla meslek olduğunu belirtip görev süreleri boyunca birlikte iyi birer mesai arkadaşlığı yapacaklarını inandığını ifade ederek başarılar diledi.

Konuşmaların ardından muhtarlar kendilerini tanıtarak taleplerini yazılı olarak belirttiler. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.