Başkan Sarıalioğlu İftar Sofrası'nda Of'un siyasi yönetimi ile buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan adayları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile parti teşkilatlarını iftarda buluşturdu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan seçimlerde 3.kez Of Belediye Başkanlığına seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlediği iftar yemeğinde Of'un siyasi yönetimi ile bir araya geldi.

Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Of Belediye Başkan Adayları Emine Bodur, Mustafa Saral ve Numan Harputoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Cumhuriyet Halk Partisi Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, İyi Parti Of İlçe Başkanı Aldülhamit Karaahmet, Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hakan Karaaslan, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ve partilerin yöneticileri katıldı.

Davetlerine icabet eden bütün siyasi parti başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; "Şükürler olsun Ramazan ayının sonuna geldik. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Bir seçimi kazasız belasız, kimsenin burnu kanamadan, çok olgun ve centilmence geride bıraktık. Bu seçim süresince tüm aday olan kardeşlerimize gösterdikleri olgunluk bu akşamki davetimize icap ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sizleri seviyorum, sizlerin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle Türkiye’nin geleceği, milletimizin umudu olmaya, milletimize hizmet yolunda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz, Of Yüzyılı’nı hep birlikte inşa ve ihya edeceğiz" ifadelerini kullandı.