Başkan Sarıalioğlu, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Sarıalioğlu, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftar Sofrasında Buluştu

Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, her Ramazan Ayı'nda olduğu gibi bu yılda şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, her Ramazan Ayı'nda olduğu gibi bu yılda şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Of'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenledi. Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi iş birliğinde düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Sarıalioğlu, "Bu ülkede, bu bayrağın altında hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlara büyük şükran duyuyoruz. Şehitlerimizin bizlere vatan olarak bıraktığı bu cennet vatanımızda huzur içerisinde yaşamaya, birliğin, beraberliğin adeta sembolü olarak hepimizin gayret etmesi gerekir" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, eşi Fatma Nur Sarıalioğlu ile birlikte şehit ve gazi aileleri ile iftar sofrasında buluştu. Kahraman şehitlerin Türk milletine emaneti şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayında da çeşitli programlar vesilesiyle şehit ve gazi aileleri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Sarıalioğlu, Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programı'na katıldı.

Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde o gerçekleşen iftar programına Başkan Sarıalioğlu ve eşi Fatma Nur Sarıalioğlu'nun yanı sıra Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve eşi Arzu Demirer, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tarık Bayer, Of İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Burak Çelik, Of İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Başkan Sarıalioğlu, programda iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilendi ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

BÜYÜK ŞÜKRAN DUYUYORUZ

Bir kez daha iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler ile birlikte olmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, "Mübarek Ramazan ayında sizlerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu iftar sofrasında bir arada rahat bir şekilde oruçlarımızı açabiliyorsak onların sayesinde açıyoruz. Bu ülkede, bu bayrağın altında hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlara büyük şükran duyuyoruz. Rabbim tüm şehitlerimizin ve ahirete göç etmiş gazilerimizin derecelerini ali eylesin. Yaşayan gazilerimize de sağlık ve afiyetler versin. Bu ülke için canını seve seve veren herkese minnettarız" dedi.

SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümünü hatırlatarak Çanakkale ruhu vurgusu yapan Başkan Sarıalioğlu, şunları söyledi: "Çanakkale geçilmez derken, şehitlerimiz verilirken, bu vatan bizlere bırakılırken 109'uncu yıl dönümünü kutluyor ve o günlerden adeta ilham alarak yine Çanakkale'yi geçmek isteyen zihniyetin her zaman olacağının anlayışı ve onlara fırsat vermememiz gerektiği yaklaşımı içerisinde de hatırlatmada bulunmak istiyorum. Bu güzel Ramazan akşamında, dualarımız birlik, beraberlik için, felaketlerin olmadığı bir gelecek için, toplumumuzun refahı için, bolluk bereket için ve aydınlık yarınlar için olsun. Ben, bize şehitlerimizin yadigârı olan tüm şehit ailelerine ve gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Yeni dönemde de inşallah gönül gönüle verip yapılacak çalışmalarla ilgili istişare içinde olmaya devam edeceğiz. Kuşkusuz sizler için ne yapsak azdır" şeklinde konuştu.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer programla ilgili olarak, "Milletimiz için bugün önemli bir gün. Bizler de vatan ve millet için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ve onların aileleri ile bir araya gelmek istedik. Onlar milletimizin bizlere emanetidir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin" ifadelerine yer verdi.