Of'un vefakar sağlık çalışanları iftar sofrasında buluştu

Of'un vefakar sağlık çalışanları iftar sofrasında buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Sağlık çalışanlarının oldukça zorlu koşullarda hizmet sunduklarını dile getiren Başkan Sarıalioğlu, "Her şartta, her koşulda insanımızın sağlığı, mutluluğu için özveriyle çalışıyorlar. İyi ki varsınız. Canımızı emanet ettiğimiz sizlere her şartta üstün başarılar diliyor, her zaman duacınız olduğumuzu da bilmenizi istiyorum" dedi.

Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Of’ta görev yapan sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. 

Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Başkan Sarıalioğlu'nun yanı sıra; Önceki Dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Bünyamin Gürsoy, Of Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Of Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Parti Of İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, sağlık çalışanları ve yöneticileri, Of'ta görev yapan hekimler ile aileleri de katılım sağladı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Karaismailoğlu, "Sağlık alanında çağ atladık"

Türkiye'nin 22 yıldır büyük bir değişim yaşadığını belirten Karaismailoğlu, "Hükümetimiz 22 yıldır tüm alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da adeta yeni bir çağ açmıştır. Görevimiz icabı yurt dışına çıkıyoruz. Oradaki sağlık şartlarıyla ülkemizin şartlarını karşılaştırıyoruz. Örneğin Amerika'da biri kaza geçirdiğinde ambulans gelmeden oradan kaçmak ister. Çünkü hastaneye gittiği taktirde yüklü faturalarla karşılaşacağını bilir. Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde hiç bir ülke hastası için uçak kaldırmaz. Ama ülkemiz dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşına bir şekilde ulaşır. Uçakla da olsa vatandaşını oradan alır. Bunlar vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetlerdir. Of'umuza güzel bir hastane kazandırdık. Bizim de görevimiz hastanemizin şartlarını iyileştirmek. Oflu ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması bizim bir görevimizdir. Bu konuda başhekimimiz ve belediye başkanımızla istişare içindeyiz. Bizim doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız dünyanın en iyileri arasındadır. Tüm sağlık çalışanlarınızın 14 Mart tıp bayramını kutluyorum" dedi.

Başkan Sarıalioğlu "Binbir teşekkürü hak ediyorsunuz"

Sağlık çalışanlarının bir değil binbir teşekkürü hak ettiğini ifade eden Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, "Allah sağlık çalışanlarımızı başımızdan eksik etmesin. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışıyla fedakarca çalışan doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Bu vesileyle, hemşehrilerimizin sağlık ve huzuru için gecesini gündüzüne katan hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, özverili çalışmalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal'ın selamlama konuşmalarının ardından program sona erdi.