Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan'ın başlaması dolayısıyla huzur ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirten Başkan Sarıalioğlu, Ramazan ayının bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Sarıalioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun ki yeniden mübarek Ramazan ayına hep birlikte kavuşmak nasip oldu.

On bir ayın sultanı bu özel ayın, güzel Of’umuzda en güzel şekilde yaşanacağına, kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamankinden daha fazla kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Bereketin, bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı ve özlemle beklediğimiz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan On Bir Ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, inananların kendi içerisinde muhasebe yaptığı, nefsini terbiye ettiği ve sonunda da bayrama eriştiği önemli bir aydır.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Of’umuz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan, Ramazan ayının başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde tüm masum ve mazlum kardeşlerimizin yaşadığı zulümlerden bir an önce kurtulmasına, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.